Visit us on Facebook! Visit us on LinkedIn! Call us on Skype!
dali restaurant dali restaurant dali restaurant dali restaurant

Reserveer Online

reserveer online

MarktMenu Juli

In deze heel soepele formule bieden we u dagelijks en zonder reservering een seizoensgerichte keuze uit een aantal afzonderlijke gerechten, die u naar hartelust ook kunt combineren tot:
 
2-gangen MarktMenu: € 28,00
3-gangen MarktMenu: € 36,50
 
Aperitief Maison met hapje & Witte en/of Rode Huiswijn bij 3 gangen-menu : € 12,80
 

 

  Voorgerecht:

Kroketjes van Gentse Kop met Sorbet van Tierenteyn Pickles & Zomers Slaatje
°
Verse Geitenkaas “le Larry” met Jonge Courgettes, Jeneverbessen, Tomaat & Honing

 

Hoofdgerecht:

Schelvishaasje met Crumble van Gandaham, sausje van Blonde Gruut, gegrilde Aubergines & Aardappelmousseline
°
Gentse Waterzooi met suprême van Mechelse Koekoek & Krieltjes Dessert:

Gepocheerde Perzik & Rabarber met Soepje van Römer & Munt met Frambozensorbet & Kletskop
°
Crème Brûlée met Cuberdons


U kan deze gerechten ook afzonderlijke degusteren:
 
Voorgerecht: € 14,50
Hoofdgerecht: € 20,50
Dessert: € 10,30
Menu= verschillende gangen, waaronder het hoofdgerecht, die door één persoon worden gebruikt.
Geldig vanaf 1 juli 2018
 

Mousse van gerookte Heilbot met Citrusvruchten, Venkel, Wasabi & Quinoa

MarktMenu Augustus

In deze heel soepele formule bieden we u dagelijks en zonder reservering een seizoensgerichte keuze uit een aantal afzonderlijke gerechten, die u naar hartenlust ook kunt combineren tot:
 
2-gangen MarktMenu: € 28,00
3-gangen MarktMenu: € 36,50
 
Aperitief Maison met hapje & Witte en/of Rode Huiswijn bij 3 gangen-menu : € 12,80
 
 
voorgerecht
Mosselen in Thais Soepje met Kokos, Chili & Koriander
°
Salade met gerookte Eendenborst, Granaatappel, Pijnboompitten & Frambozendressing
hoofdgerecht
Slibtongetjes Meuniere met Tomatensalsa, Groene Asperges & Frietjes
°
Saltimbocca van Kalf met Zuiderse Groenten uit de Oven & Kruidenaardappelen
dessert
Ananascarpaccio met Limoncello, Pistache-IJs & Chocoladekrokantje
°
Sinaasappelbiscuittaart met Gelei van Bloedsinaasappel met Mandarin Napoleon & Bittere Chocolade

 

 

U kan deze gerechten ook afzonderlijke degusteren:
 
Voorgerecht: € 14,50
Hoofdgerecht: € 20,50
Dessert: € 10,30
Menu= verschillende gangen, waaronder het hoofdgerecht, die door één persoon worden gebruikt.
Geldig vanaf 1 augustus 2018
Dali Restaurant
Kasteellaan 51
B-9000 Gent
T +32 (0)9 235 04 00
F +32 (0)9 235 04 04
info@castelnou.be
Visit us on Facebook! Visit us on LinkedIn! Call us on Skype!
Aparthotel Castelnou member of Hotels Gent      webdesign: stardekk ×